• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Simülasyonu Zararları

Saç derisine uygulanarak kişinin saçı taklit edilerek gerçekleştirilen saç simülasyonu uygulaması, ameliyatsız gerçekleştirilen bir saçlandırma sistemidir. Bilhassa seyrek saç tipine sahip ve saç dökülmesi duran veya uzun bir dönem dökülme olasılığı olmayan saçlar için bu yönteme başvurulması mümkündür. Hayatımızda her uygulamada olduğu gibi saç simülasyonu uygulamasının da belirli avantajları ve dezavantajları vardır. Fakat uygulamanın kısa sürede yüksek başarı ve uyum sağlaması nedeniyle kellik sorunlarından kurtulmak isteyenler için her zaman avantajlı ve zararsız bir yöntem olarak tercih edilmektedir.

Uygulama sonrasında hafif bazı yan etkiler görülebilir. Ancak bu etkiler geçicidir. Uygulama sonrasında ilk günler kafa derisinde hafif şişlik oluşabilir. Bunun dışında uygulama sonrasında dikkat edilmesi gereken unsurlara uyulması halinde saç dövmesi yöntemi uzun süre saçınızda doğal bir görünüm yaratacaktır.

Saç Simülasyonunun Avantajları

Saç simülasyonu uygulamasın başvurmak birçok yönden avantaj sağlar. Başta cerrahi bir uygulamama olmaması nedeniyle zararları yok denecek kadar azdır. Öte yandan etkileri uzun süre devam eden bu uygulama seyrek saçların ve kellik sorunlarının giderilmesinde uzun süreli olumlu etkilere sahiptir. Saç simülasyonu yaptıranlar:

  • Seyrek saçın daha sağlıklı ve doğal görünüme kavuşması.
  • 3 – 5 yıl arasında uzun süreli etkilere sahiptir.
  • Dökülen saç ile ortaya çıkan lekelerin giderilmesi vb.

Daha birçok farklı avantajdan yararlanarak gerçekçi ve etkili bir saç görünüme kavuşması mümkündür.

Çalıştığımız Markalar