• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Simülasyonu Nedir?

Kellik ve saç kıran tedavilerinde son dönemde yaygın olarak kullanılan saç simülasyonu, gerçek insan saçının kök ve kıl yapısı taklit edilerek yeni nesil özel cihazlar ile kellik oluşan bölgelere epidermal mikropigmentasyon tekniği kullanılarak ekleme yapılmasıdır. Saç simülasyonu yaptıranlar tarafından büyük bölümü bu uygulamadan memnun kalmıştır.

Alopesi areata diğer bir adıyla saç kıran gibi sorunların tedavisinde bu saç simülasyonu tercih edilmesi son derece etkili olacaktır. Tedavinin uygulanacağı bölgenin büyüklüğüne göre ortalama olarak söz konusu uygulama 2 – 5 saat arasında tamamlanır. Saç simülasyonu öncesi sonrası karşılaştırıldığında aradaki fark ciddi bir şekilde görülecektir.

Saç Simülasyonu İle Şaşırtıcı Sonuçlar!

Sanıldığının akside saç simülasyonu cerrahi bir uygulama değildir. Uygulama sonrasında kişinin gündelik yaşamına kaldığı yerden devam etmesi mümkündür. Kalıcılığı ise cilt yapısına ve kişinin saç bakımına bağlı olarak 4 - 5 yıla kadar devam ederi. Saç simülasyonu fiyatları uygulama sırasında tercih edilen yöntemlere ve cihazlara göre değişiklik gösterebilir.

Saç simülasyonu ile şaşırtıcı sonuçlar elde ederek kellik yaşanan veya açılan bölgelerin gerçek saç kılları taklit edilerek yerine eklenmesini sağlamaktadır. Kelliğin giderilmesinde cerrahi olmayan bir yöntem olarak saç simülasyonu günümüzde yaygın olarak tercih edilen ve sonuçları birçok yönden şaşırtıcı nitelikte olan özel bir teknik yöntemdir. Zararsız bir yöntem olması nedeniyle yaygın olarak tercih edilmeye başlamıştır.  

Çalıştığımız Markalar