• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Simülasyonu Ne Kadar Kalıcıdır?

Ameliyatsız saçlandırma tekniği olarak saç simülasyonu yapılmasını tercih eden kişiler uygulama sonrasında kullanılan boyaların kalitesi ve cilt yapısına göre ortalama olarak 3 ila 5 yıl arasında bu uygulamadan faydalanmaktadır. Ancak söz konusu sürelerde en yüksek faydanın elde edilmesi ve uzun süreli sağlıklı bir etki yaratması için yılda bir defa kontrol ve yenileme işlemlerinin yapılması tavsiye edilmektedir.

Kalıcılığı birkaç yıl ile sınırlı olan uygulama etkilerini tamamen kaybetmesinin ardından saçınız ve kafa derisi tamamen eski haline dönecektir. Kullanılan boyanın sahip olduğu özel içeriği sayesinde etkileri uzun süre görülecektir. Saç simülasyonu kalıcı mı sorunun yanı bu nedenle olumsuzdur.

Saç Simülasyonu Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç simülasyonu uygulamasının yapılmasının ardından kalıcılığın sağlanması ve uzun süre etkilerini doğal bir şekilde göstermesi için uygulama sonrasında bir takım unsurların dikkate alınması gerekecektir. Saç simülasyonu şikayetleri büyük ölçüde bu önemli unsurların ihmal edilmesi durumunda ortaya çıkar.

Uygulama sonrasında ilk 24 saat saçın su ile temasından kaçınmak gerekir. Öte yandan ilk 2 – 3 gün boyunca kimyasal içeriğe sahip şampuanların kullanımından da uzak durmak gerekir. Uzun süre güneşe maruz kalmak, solaryum veya sauna gibi faaliyetlerde bulunmak da işlemin kalitesine olumsuz etki yaratacaktır. Saç simülasyonu fiyatları ve etkileriyle uygulama sonrasında dikkat edilmesi gerekenlere uyularak en yüksek fayda elde edilir.  

Çalıştığımız Markalar