• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Simülasyonu Nasıl Yapılır?

Saç simülasyonu cerrahi olmayan saçlandırma yöntemlerinden biridir. Kelliğin giderilmesi ve saç kökleri ile kılların yapıları özel teknikler kullanılarak taklit edilmesi ile uygulama yapılır. Epidermal mikro pigmentasyon ile gerçekleştirilen saç simülasyonu etkileri uzun süre görülen başarılı bir saçlandırma yöntemidir.

Ortalama olarak saçlandırma yapılacak bölgeye göre değişmekle birlikte 1 – 3 saat arasında bir sürede uygulama gerçekleştirilebilir. İşlem sırasında acı hissinin en aza indirilmesi için anestezik krem kullanılarak işlem tamamlanabilir. B.C.N.T adı verilen özel boyalar bu işlem için tercih edilmektedir. Saç dövmesi olarak da anılan işlem doğal bir şekilde en uygun saç rengi ve yapısının taklit edilmesi için bilgisayar sistemleri kullanılır.

Saç Simülasyonun Saç Ekiminden Farkları

Saç ekimi çok daha acılı ve zahmetli bir iştir. Öte yandan saç ekimi kısa sürede istenen sonucu vermeyebilir. Bu nedenle saç ekiminin önemli bir alternatifi olarak saç simülasyonu yaygın olarak tercih edilen bir saçlandırma yöntemidir.

Saç derisi ve saçın en iyi şekilde doğal olarak taklit edilmesi ile çeşitli efektler verilerek boyama işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede saç simülasyonu yaptıranlar genel olarak elde ettikleri başarılı sonuçlar ile bu uygulamadan büyük ölçüde memnun kalmışlardır. Uzmanlık ve tecrübe isteyen bir işlem olması nedeniyle uygulamanın mutlaka yetkili kişiler tarafından yapılması tavsiye edilir. İşlem sırasında acı neredeyse hiç hissedilmez.

Çalıştığımız Markalar