• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Protezi Nedir?

Gerçek insan saçı ve dokusu kullanılarak üretilen ve uzmanlar tarafından yapılan ölçülendirmeler sonucu kişi ile doğal olarak uyum sağlayan saç protezi, kullanılmaya başladığı ilk andan itibaren gösterdiği yüksek uyum ile yapay bir görünümden her zaman uzaktır. Peruk veya diğer takma saçlardan farklı olarak gerçek insan saçından geliştirilen bu ürünler kişinin kendi doğal saçından ayrıt edilemez.

Uygulama başarısını artırmak için geliştirilen özel sabitleyici bantalar, solüsyonlar ve uygulamalar sayesinde saç derisine sabitlenen protez saç kolayca çıkıp takılabilir oluşu sayesinde de oldukça pratik bir üründür. Bantsız protez saç uygulamaları da son dönemde yaygın olarak tercih edilmeye başlamıştır.

Kimler Saç Protezi Yaptırabilir?

Saç protezi ile gerçeğinden ayrıt edilemeyen tamamen doğal görünümlü bir saça kavuşmanız mümkündür. Zahmetli saç ekim yöntemlerinden kaçınmak isteyenlerin tercih edeceği bu yöntem kısa sürede sonuç vererek %100 uyum gösteren etkili bir yapay saçtır. kadın veya erkek herkes için uygulanabilen bu yöntem 12 yaşından büyük herkes için kullanılabilir. Protez saç fiyatları ise uygulama yöntemlerine ve kullanılacak çeşitlerine göre değişiklik gösterecektir.

Saçları tamamen dökülen, kemoterapi ve radyoterapi kanser tedavisi nedeniyle saç kaybı yaşayanlar veya farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan saç kayıplarında bu yönteme başvurmak mümkündür. Protez saç ömrü uzun oluşu ve dokusuyla gerçek bir saç gibi görev yapacaktır.

Çalıştığımız Markalar