• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Protezi Ne Kadar Kalıcıdır?

Ameliyatsız saçlandırma yöntemleri arasında saç protezi uygulaması yaygın bir yöntemdir. Tamamen gerçekçi ve doğal duruşu ile gündelik aktivitelerin hepsinin konforlu bir şekilde yapılmasına olanak tanıması ve kısa sürede uygulanabilir oluşu bu yöntemin tercih edilmesini sağlamıştır. Kalıcılık konusunda da kafa derisine özel solüsyon ve bantlar ile yerleştirilen protez saç bakım ve kullanım tavsiyelerine uyulması halinde 1 yıldan 5 yıla kadar etkin bir kullanım sağlanabilir.

Protez saçların ömrü tamamen kullanan kişinin doğru bakım ve kullanımına göre değişiklik gösterecektir. Uzun ömürlü oluşu ve kişinin gerçek saçından ayırt edilemez bir yapıda oluşu sayesinde protez saç kullananların yorumları bu uygulamanın son derece avantajlı olduğunu ortaya koymuştur.

Saç Protezi Fiyatları Ne Kadar?

Kolay uygulanabilir oluşu ve uzun ömürlü kullanımı ile kişiye tamamen doğal bir görünüm kazandıran saç protezi uygun fiyatları ile de cazip bir yöntemdir. Saç ekimine olduğu gibi aylar süren bekleme süreleri ve ağrılı, zahmetli bir işlem olmadan kolay ve hızlı sonuçlar veren saç protezi insan saçından üretilmektedir.

Ameliyatsız saçlandırma sistemleri içinde genel olarak fiyatları ile dikkat çeken bu uygulama kapsamında saç protezi fiyatları her bütçe için uygun hale getirilebilir. Protez saç uygulamasından yararlanarak hayalinizdeki saç yapısına ve uzunluğuna en kısa sürede ulaşabilir ve doğal bir saçlı görünüme kavuşabilirsiniz.

Çalıştığımız Markalar