• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Protezi Nasıl Yapılır?

Saç protezi saç dökülmesi veya kellik sorunu yaşayanlar için geliştirilmiş son derece etkili bir saçlandırma sistemidir. Bilinen peruk uygulamasından farklı olarak doğal saç görünüme sahip olması ve ayırt edilemez oluşu ile yüksek faydalara sahiptir. Saç protezinde kullanılan temel madde gerçek insan saçıdır. Bu sayede ayırt edilmesi mümkün değildir. Kişiye özel olarak ölçümlerin yapılması ve kişinin kendi dersinden hiçbir farkı bulunmayan uygulamada etkili bir saçlı görünüm sağlanır.

Cerrahi herhangi bir müdahale olmaksızın uygulanan protez saçlarda özel ve doğal içeriğe sahip bir yapıştırıcı solüsyon ile protez saça eklenmektedir. Bant, solüsyon ve çözücüler yardımıyla yapılan uygulamada cilt sağlığa olumsuz herhangi bir etki yoktur.

Saç Protezi Çeşitleri ve Avantajları

Kozmetik teknolojilerinde yaşanan gelişmeler sonucunda protez saç uygulamasında kullanılan ürünlerin kalitesi ve doğallığı da artmıştır. Tamamen gerçek derinden yapılabildiği gibi farklı malzemeler kullanılarak da üretimleri mümkündür. Genel olarak çevresi ortalama bir inçlik bir deri ve orta kısımda ise lace adlı bir su ve hava geçirgenliği olan şeffaf maddeler kullanılır. Bantsız protez saç ve farklı çeşitleri ile kişiler en doğal saç görünüme kolayca kavuşabilir.

Kadın ve erkek her yaş grubundan kişiye rahatlıkla uygulanan bu çalışma doğru ölçünün alınması ile başlar. Kafanıza ve saç renginize en uygun doğal gerçek saçlar seçilerek bölgesel protez saç veya tüm kafa derisine saç uygulanabilir.

Çalıştığımız Markalar