• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Protezi Nasıl Uygulanır?

Doğal ve %100 gerçek insan saçının özel malzemeler ile bir araya getirilerek batlar ve solüsyonlar yardımıyla kafa derisine yerleştirilmesinin ardından doğal ve gerçekçi bir saç görünüme sahip olabilirsiniz. Saç protezi uygulaması son derece kolaydır. İlk olarak kafan ölçülerinize göre en uygun renkte ve modelde protez saç tercih edilerek yapıştırma işlemleri gerçekleştirilir.

Kellik yaşanan bölgeye veya seyrek saçlarda doğrudan saç kazıtılarak uygulama yapılır. Gerçek saçtan asla ayırt edilmesi mümkün olmayan bu çalışmada peruktan farklı olarak sentetik ve kolayca fark edilebilir bir görünüm oluşmaz. Protez saç ömrü kullanıma ve bakımına göre değişiklik gösterir. Ortalama olarak 1 yıl ile 3 yıla kadar bu saçların kullanımı mümkün olabilir.

Protez Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Protez saç uygulanmasının ardından bakım için farklı metotların uygulanması en verimli şekilde saçın kullanımı için gereklidir. Bakım işlemlerinin son derece dikkatli ve özenli yapılmasının ardından protez saç uzun süre kullanılabilir.

Saç bakımında protezin ömrünü uzatacak tavsiyeler uzmanlar tarafından uygulama sonrasında size aktarılacaktır. Uygulama sonrasında tıpkı kendi saçınızla yapabildiğiniz her işi yapmanız mümkündür. Duş alabilir, deniz ve havuza girebilir, tarayabilir ve fönle şekil verebilirsiniz. Her yaş ve cinsiyet için protez saç uygulaması yapılması mümkündür. Protez saç ünlüler tarafından da saçın sahip olduğu bu avantajlar sayesinde en yaygın tercih edilen saçlandırma yöntemleri arasında yer alır.

Çalıştığımız Markalar