• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Protezi Nasıl Takılır?

Saç protezi günümüzde saçından memnun olmayan ve kellik sorunları yaşayan kişiler için kullanılan etkili bir yöntemdir. Takıldığı andan itibaren kişi ile %100 uyum gösteren protez saç yapay bir görünümden uzaktır. Protez saç erkek ve kadınlar için ayrı ayrı kullanılabilir. Günümüzde gelişen teknoloji ve üretim teknikleri sayesinde farklı modelleri geliştirilmiş ve asla gerçek saçtan ayırt edilemeyen son şeklini almıştır.

Saç protezinin yakılması işlemleri ise protezden alına bir parça ile saçın sentetik olup olmadığının kontrol edilmesi mümkündür. Tek bir teli çekerek bu işlem gerçekleştirilebilir. İster genetik ister fizyolojik nedenlere bağlı olsun fark etmeksizin saç kaybı sorunu yaşayanlar için bölgesel protez saç veya alternatif diğer hizmet sunulmaktadır.

Saç Protezi Fiyatları

Günümüzde Hollwood ünlüleri başta olmak üzere yerli ve yabancı pek çok ünlü isim tarafından tercih edilen protez saç işlemleri kişinin gerçek saçından hiçbir farkı olmadığı için duruşu ve son derece gerçekçidir. Genel olarak protez saç fiyatı çeşitlerine ve uygulama biçimlerine göre değişiklik göstermektedir.

Pratik bir şekilde hazırlanarak kolayca saça eklenen bu protezler bantsız protez saç gibi farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Saçlarında hızlı seyrelmeler yaşanan veya saç kaybı yaşayan herkesin rahatlıkla tercih edebileceğiniz protez saç uygulaması gösterdiği üstün uyum ve kalitesiyle dikkat çeker. Saç ekiminden daha zahmetsiz ve acısız oluşu bu uygulamanın yaygınlaşmasını sağlamıştır.

Çalıştığımız Markalar