• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Dövmesi Zararlı Mıdır?

Saç dövmesi sırasında en uygun pigmentlerin ayarlanması için kullanılan özel boyalar tüm klinik ve dermatolojik testlerden geçmiştir. Bu sayede insan sağlığına herhangi bir olumsuz etki bırakmaz. Saç dövmesi yaptıranlar ayrıca bu uygulama sonrasında elde ettikleri uzun süreli ve yüksek faydalar neticesinde uygulamadan büyük oranda memnun kalmıştır.

Yan etkileri ve zararları yok denecek kadar az bir uygulama olan saç simülasyonu yöntemi uygulama sonrasında gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve tavsiyelere uyulması halinde yıllar boyu (3 – 5 yıl) verimli bir şekilde kullanılabilir. Kellik ve bölgesel seyreklik sorunları yaşayanlar için oldukça zahmetsiz ve etkili bir saçlandırma yöntemi olarak saç dövmesinin herhangi bir zararlı yönü bulunmaz.

Saç Simülasyonu Nasıl Yapılır, Ne Kadar Süre Kalır?

Saç simülasyonu yaptırmak için öncelikle kişinin beklentileri dinlenmeli ve gerekli cilt, saç analizlerinin yapılması gerekir. Bu adımların ardından özel boyanın saç rengi ile en iyi şekilde taklit edilmesinin ardından kafa derisine sürülecek bir anestezik krem ile işleme özel cihaz yardımı ile başlanır 3 – 5 saatlik bir süre sonunda uygulama tamamlanır.

Uygulama sonrasında bakım önerileri dikkate alınması halinde ve her yıl kontrol ve yenileme ile ortalama olarak 5 yıla kadar etkilerinin görülmesi mümkündür. Saç simülasyonu şikayetleri bu uygulamadan yararlanan kişiler tarafından diğer saçlandırma yöntemlerine nazaran en az olan uygulamalar arasında yer alır.

Çalıştığımız Markalar