• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Dövmesi Nedir?

Saç dövmesi bilinen diğer adıyla saç simülasyonu, cerrahi yöntemler kullanılmadan kısa süre içinde saç kaybı yaşayan kişilerin bölgesel veya tamamen saçlandırılmasını sağlayan özel bir yöntemdir. Micro pigmentasyon yöntemi olarak da anılan saç dövmesi, dövme tekniği kullanılarak yapıldığında çok daha uzun süreli sonuç verecektir. Organik ve su bazlı kaliteli saç boyalarının kullanımı ile doğal saçtan ayırt edilemeyen ve özellikle bölgesel olarak yaşanan açıkların kapanması için kullanılan etkili bir yöntemdir.

Benzer yöntemler ile arasındaki en büyük fark ise saatler içinde gerçekleştirilen bu yöntem ile en hızlı ve uzun süreli etkilerin alınmasıdır. Saç ekiminde olduğu gibi uzun süre beklemeden ve acısız bir şekilde etkili bir saç görünümü sağlanır. Saç dövmesi fiyatları ve uygulama pratikliği sayesinde popüler bir sistemdir.

Saç Dövmesi Ne Kadar Sürede Yapılır?

Klinik araştırmalar sonucunda zararsız olduğu kanıtlanan ve dermatolojik birçok farklı testten başarı ile geçen B.C.N.T. organik ve su bazlı saç boyalarının kullanımı ile gerçekleştirilen saç simülasyonu yöntemi kısa süre içinde tamamlanmaktadır.

Uygulama bölgesinin büyüklüğüne göre ortalama olarak 3 saat içinde tamamlanan saç dövmesi işlemlerinin ardından kişi gündelik hayatında aynı gün içinde rahatlıkla dönebilir. Bilgisayar teknolojileri kullanılarak saç için en uygun renk ve taklitleri yapılarak oluşturulan yeni bölge doğal bir görünüm taşıyarak saç simülasyonu uygulaması başarısını artıran temel faktördür.

Çalıştığımız Markalar