• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Dövmesi Nasıl Yapılır?

Saç dövmesi olarak da anılan saçlandırma yöntemi saç simülasyonu olarak tercih edilen son derece yaygın bir saçlandırma tekniğidir. Saç dövmesi ile saçında sadece yenilikçi ve estetik kaygılar ile değişiklik yapmak isteyenler ile saçlarında kellik ve bölgesel seyrelme yaşayanlar için de etkili bir yöntemdir. Cerrahi bir yöntem olmaması sayesinde acısız ve hızlı saçlandırma uygulamaları arasında yer almaktadır.

Özel bir sabit devirli cihaz kullanılarak gerçekleştirilen işlemlerde, epiermisin üst bölümünde mikro pigmentasyon işlemi yapılarak saç kökleri taklit edilir. Mikropigmentasyon diğer bir adıyla mikroblading yönteminde anestezik kremler kullanılarak ağrısız bir işlem gerçekleştirilmektedir. Sanıldığının aksine bu işlem sırasında normal dövme boyaları kullanılmaz. Saç ve kafa derisi için uygun doğal boyalar kullanılarak geri dönüş imkanı da olan bir uygulama gerçekleştirilir.

Saç Simülasyonu Öncesi ve Sonrasında Mucizevi Etki!

Saç simülasyonu yöntemi kullanarak yapılan uygulamalarda iki farklı şekilde işlem gerçekleştirmek mümkündür. Kel kafaya saç dövmesi yapılması için mevcut saçların tamamen tıraş edilerek mikro pigmentasyon işlemi gerçekleştirilebilir. Bunun yanı sıra saçlar uzun tutularak da aynı işlemlerin seyrelen ve saç kaybı yaşanan bölgelere uygulanması mümkündür.

Saç dökülmesi sorunu yaşayan veya saç kıran gibi diğer problemlerde etkili bir yöntem olan saç simülasyonu fiyatları ve uygulama başarısı ile son derece avantajlı bir yöntemdir. Uygun saç dövmesi fiyatları ve avantajları size doğal bir saç görünümü kazandıracaktır.

Çalıştığımız Markalar