• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Saç Dövmesi Nasıl Uygulanır?

Saç simülasyonu da denilen saç dövmesi uygulaması saç protezi yöntemine göre biraz daha uzmanlık ve tecrübe gerektiren özel bir yöntemdir. Asla cerrahi bir yöntem olmayan bu uygulamada temel hedef kişinin yaşadığı saç kaybı ve kellik problemlerinin doğal saç kökü ve yapısı taklit edilerek özel boyalar ile mikro pigmentasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. Dövme tekniği ile yapılarak uygulanan bu yöntem için sıradan dövme boyaları kullanılmaz. Özel doğal ve organik su bazlı B.C.N.T. adlı kaliteli bir boya tercih edilecektir.

Saç ekimine olduğu gibi aylarca beklemek zorunda kalmadan birkaç saatlik işlem sonrasında en kısa sürede saçınızın doğal ve çok bir görünüme kavuşması sağlanır.

Saç Simülasyonu (Saç Dövmesi) Uygulama Aşamaları

Saç dövmesi yaptırarak ameliyatsız saçlandırma tekniğini tercih etmeniz halinde ilk olarak ön görüşme yapılır. Kişinin beklentileri ve uygulama yöntemlerinin konuşulmasının ardından cilt ve saç analizlerine geçilir. Bu adımların ardından saç simülasyonu uygulaması kapsamında:

  • Saç derisi, saç ve cilt analizleri yapılır.
  • Analiz sonrası saç teline en uygun boya ve işlem detayları hazırlanır.
  • Özel doğal şampuan ile saçlar yıkanır.
  • Anestesiz krem uygulanarak acıya karşı koruma sağlanır.
  • Bilgisayar sistemli ve özel cihazlar ile saç derisine boya işlenir.

3 – 4 saatlik bir işlem sonrasında kili gündelik normal hayatına devam edebilir. Saç dövmesi fiyatları ve uygulama avantajı her yönden fayda sağlar.

Çalıştığımız Markalar