• Kartaltepe Mah. İncirli Cad. Teyyareci Hayrettin Sok. Selma Apt. No:6 Bakırköy

Acısız ve Ameliyatsız Saçlandırma Sistemleri

Zahmetli ve acılı bir yöntem olan saç ektirme operasyonları birçok kişinin korkulu rüyası haline gelmiştir. Saç kaybı ve kellik sorunları yaşayanların acısız ve ameliyatsız bir şekilde saçlandırma teknolojileri ve yöntemleri kullanılarak yapılan uygulamalardan yararlanması mümkündür. Saç simülasyonu ve saç protezlerinin yaygın biçimde kullanımı cerrahi olmayan bu yöntemlerin başarısını artırmıştır.

Gelişen teknoloji sayesinde günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlayan ameliyatsız saçlandırma sistemleri, peruk kullanımında olduğu gibi doğal olmayan bir görünümden tamamen uzaktır. Gerçek saçınızdan ayırt edilemeyecek profesyonellikteki uygulamalar kısa süre içinde tamamlanarak yıllar boyu aynı kalitede ve doğallıkta kullanılabilir.

Saç Simülasyonu ve Saç Protezi İle Doğal Saçlar!

Acısız saçlandırma sistemleri kapsamında günümüzde iki farklı yöntem yaygın olarak kullanılır. Bu iki yöntemin yaygınlaşmasındaki temel unsur ise uygulamanın göstermiş olduğu başarıdır. Her iki uygulamada kişinin kafa yapısı ile tam uyum göstererek gerçek bir saç görünümü kazandırmaktadır. Saç dövmesi veya saç simülasyonu olarak anılan yöntem ile gerçek saç yapısı taklit edilerek bilgisayar sistemi ile pigmentasyon işlemi uygulanır ve özellikle bölgesel kellik gibi sorunlarda üstün etkiler gösterir.

Benzer şekilde kullanılan ve gerçek saçlar ile geliştirilen doğal yapısı ile ayırt edilmesi mümkün olmayan diğer bir yöntem ise saç protezi uygulamasıdır. Her iki yöntem de ameliyatsız ve acısız olarak yüksek başarı gösteren saçlandırma sistemleridir.

Çalıştığımız Markalar